Get Adobe Flash player

Firefox är av många ansedda som den bästa webbläsaren.
Firefox är på flera sätt bättre än Internet Explorer.

Tillägg i Firefox

Firefox logo

Tillägg är applikationer som låter dig göra din Firefox personlig med extra funktionalitet eller stil. Testa en sidopanel som sparar tid, en väderrapporterare eller ett temautseende för att ge Firefox din egen stil.

Med Mozilla Firefox är det enkelt att installera och hantera tillägg (tilläggsprogram för att expandera webläsarens funktioner). För att se vilka add-ons som redan installerats väljer du "Firefox -> Tillägg". Nu öppnas ett fönster som visar alla tillägg och teman som är installerade.För att hitta fler tillägg på Internet klickar du på "Hämta Tillägg" och ett nytt fönster öppnas som visa alla tillägg som är tillgängliga. För att installera ett tillägg som redan visas i fönstret är det bara att välja ut de tillägg som har presenterats och klicka på "Lägg till i Firefox". Mozilla Firefox kommer nu att ladda ner tillägget automatiskt och installera tillägget efter att du bekräftat att du vill installera det.

Det nya tillägget kommer att aktiveras efter en omstart av webbläsaren, Det finns tillägg som inte behöver en omstart av Firefox och det brukar stå. Om en omstart behövs så avsluta Mozilla Firefox och starta den igen, Firefox säger till om man är för snabb att starta om. Vänta 5-10 sekunder för att vara på den säkra sidan.

Kontaktinformation

längst ned på sidan.